Total Pageviews

Tuesday, September 27, 2011

Eeee, mis siis vahepeal toimund on? Eriti midagi tavaline koolielu, -melu ja mis siin ikka. Aga siiski piiski nv-l olid mingid futsali ehk saalijalka võistlused. Alguses pidin vaatama minema, aga kui seal olin kutsuti mängima. Mängisin vennaga samas tiimis, seda mis vanus seal oli ei teagi, vast täiskasvanud, sest mõni oli ikka reaalne koll. Kokku oli meil neli mängu ja võitsime essa koha, 1 korra sain võrku ka sahistada :).

Ja õumaigaad, mingi tüdruk on siin haiglaselt hull mu järele. Istusime sõpradega tänaval ja rääkisime, tüdruk kõndis sealt 1h jooksul vähemalt 6 mööda. Suht ränk. Täna küsis vennalt mu telef. nr. Oleks siis kaanestaar, aga no ta ei küündi keskmisenigi.

Täna oli koolis mingi ajuvaba päev. Keegi tark avastas leukoplaastri ja mai tea miks panid põhimõtteliselt kõik selle suu peale. Mis mõttes nagu? Aint mingi  2, 3 venda ei pannud, no nad üle 20 a vanad kah, ja siis ma ka ei pannud. V.a siis kui pilti muga taheti teha. Ja klassiukse lingil oli mingi keiss täna. Ei oska seletada, aga kuidagi oli nii, et tuli ära, ja kui ukse kinni panid siis on jama. No muidugi leidus siukseid vendi kes ukse kinni lükasid. Siis me ootasime 30min üksi klassis, õps sisse ei pääsenud. Lõpuks tegi härra töömees asja korda ning asi vask. Käisime ka täna klassiga teises koolis mingeid muusikateemalisi etendusi vaatamas, need olid max. 10 min, ja vaatasime kokku nelja vist. Üks oli päris hea, teised miinused. Oleks võinud pilti teha, aga tark jättis aparaadi koju.

Ja paraadile ka ei saanud jalka tõttu :) saate aru küll, mis paraadile.

No comments:

Post a Comment