Total Pageviews

Sunday, October 9, 2011

Jälle reede,laup ja pühap seljataga ja uus koolinädal ootamas. Reedel oli tuju tavalise 100 asemel 120 põhjas, põhjust pole vaja vist öelda, aga no Eesti jalkakoondis üllatas taaskord meeldivalt. Ja kui nüüd Serbia ei võida Sloveeniat, siis saame playoffi ja kui nii läheb, siis jooksen bokserites, Eesti lipp õlgadel tiiru oma kodutänaval. Kui olin oma järjekordsed 90 min viker raadio seltsis mööda saatnud, läksime õe ja vennaga supermarketisse. Ostsin endale uued kõrvaklapid, sest vanad surid ära, hind oli 5€, ei teagi palju Eestis kõige tavalisemad klapid maksavad. Veel ostsin päikesekreemi mingi 55 oli uv kaitse vms number, aga eriti naljakas on see, et see on pruunistav. Kuidas see võimalik, et kaitse nr nõnda suur, aga pruunistav.
Laupäeval käisin teise õe pool, sest Cleiton pidi mingit slideshowd kokku panema. Olime päev otsa ja õhtul 9aeg
jõudsime koju, aga tuppa ei saanud, sest kedagi njeetu kodus. Ema ja õde olid mingil brääznikul, siuke vana inimeste tansulka, umbes pere õhtud vms. Olime veits seal ja siis koju tuttu.
Pühapäeval suutsin oma suure nina väga rõvedaks punaseks põletada. Läksime hommikul randa vutti, aga kuna oli siuke pisut nutune ilm, mõtlesin, et mis ma sellest päikesekreemist kaasa vean, aga no juhtus nii, et päike hakkas mõnusalt kõrvetama. Ja no millised lained see on ikka väga hull, olen puusani vees, siiis tuleb laine, mis on tublisti üle pea.

1. pildil on siis rannajalka ja 2. pildil kohalik elanik
ja siia vist sõnu pole vaja. :)

2 comments: