Total Pageviews

Tuesday, November 8, 2011

Alustan ikkagi eelmisest laupäevast, sest lihtsalt eelmine kord ei meenund üks naljakas seik. Läkisme koos Yuri, Jessica ja Daniloga bussile. Paar peatust peale meid tuli bussi pere, kes oli endale ostnu d umbes poole aasta toiduvarud või nägid nad esimest korda turgu vms. Igastahes kogu bussi põrand oli nende staffi täis, alustades suurtest jahukottidest ja baananidest kuni koti sees oleva kassipojani. Suht ebameeldiv oli bussis olla, hästi liikuda ei saanud. Ainus positiivne asi selle asja juures oli, et sain istuda, seismist ei taha ette kujutada.

Täna käisime klassiga umbes 25 km linnast eemal. Koht oli midagi looduskaitseala vms taolist. Jõudsime sinna vaatasime miskit filmi kako kasvatamise kohta, päris põnev oli, aga midagi ei saanud aru. Siis sõitsime bussiga edasi metsa, pidavat olema vihmamets. Loodan, et oli ka, igatahes nõnda klassivend mulle ütles. Seal olid ühes suuremas puuris perekond laiskloomi. Ei teagi, kas olen neid loomaaias varem näinud või mitte, aga no nüüd siis kindlalt olen.

Sõitsime veel edasi, kus mingi vanamees rääkis miskit kakaopuudest ja nende kasvamisest jne. Kahju küll, sellisest teemast ma veel aru ei saa. Pärast andis meile kakao vilja. See on melonist pisut pisem, seal sees on oad, mida lutsitakse. Ma lutsisin neid vist liiga suures koguses, sest no see seedesüsteem oli pisut häiritud. Ja mingit ämbliku nägin ka, keda vabas looduses ennem näinud pole. Mingit valget tigu ka.

Siis läksime šokolaadi vabrikusse, midagi põnevat seal ei näinud. Pärast saime ühe tumedasoksi tuki ja pitsi kuuma/vedelat soksi.

12aeg jõudsime kooli juurde tagasi. Sealt ei läinud kohe koju vaid läksin kesklinna, kuna oli vaja raha bussikaardile laadida. Suht nõme, et iga päev läheb vähemalt eur bussisõidu peale. Lükkasin siis 23€ peale, saab jälle rahulikult mõni aeg sõita.






No comments:

Post a Comment