Total Pageviews

Sunday, January 1, 2012

2012

Aastavahetus oli nagu mega lahe. Läksime 8 paiku kesklinna. Seal oli siis lava, kus muusika mängis kuni kella 4ni. Rakette lasti hullult vähe, mingi kahes kohas umbes üks patarei lasti õhku.
Käisime lõbustuspargis ja jälle, aga ma mingi viguriga seekord ei sõitnud. Vend käis koos teistega. Ma jäin ta tüdrukuga ootama. Järsku vend viipab järjekorras olles, et ma sinna läheks. Ta oli näinud, et mingid kutid jälgisid mind ja ümbrust, et mind rottida. Ma reaalselt vihkan siukseid vendi, nad kannavad 24/7 shortse, cyclone t-särke ja varbavahe plätusid ning neil täiesti rõvedad soengud, blondiks värvitud.
Aga rahvast oli mega palju, ühtegi inimest oma koolist ei näinud. Ja ka mente oli palju, nägin kuidas 3 venda kinni võeti ja lihtsalt kumminuiadega tampi said.
Ja seekord joppes, et palvehelmed kaelas olid :)
Pidu lõppes 4aeg, siis läksime perega bussipeatusse, kus ootasime tunni ja sõitsime koju. Magama sain mingi 6aeg, ja üles ärkasin 15.00.
Feliz ano novo/head uut aastat.


1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete