Total Pageviews

Monday, January 9, 2012

Peale av-d midagi väga erilist juhtund pole. Järgmisel õhtul läksime vennaga veel kesklinna, kuna seal mingi peo moodi asi jälle. Mingi kell öösel ootasime taksot bussipeatuses, järsku vend ütleb et davai jooksu nüüd. Mul reaktsioon, et mida ...., aga kui jooksma siis jooksma. Hiljem küsisin, et mis värk oli? Mingi relvaga vend hakkas meie poole tulema. 
Siis pidin pühap. osa rahvaga kokku saama. Kuna, kus seda laup. ei öeldud. Variant oli, et randa, aga ilm oli pilvine, seega jäi ära. Aga ma ärkasin 8.44 üles(muidu ärkan 12 ajal), läksin linna, võtsin sula väja ja ootasin. Kodus passisin netis ja mõtlesin, et jälle mingid tühjad sõnad. No kell 20.30 kuskil tuli kõne, et kesklinnas saame kokku. Vedas, saime ka :)
Nüüd siis ootan, et millal perega Salvadori läheme. Kõik sõltub õe arstidest vms. Igastahes loodan, et me vennaga kindlalt suve festivalile seal läheks. 4päeva pidu. Enamus esinejaid on kohalikud, aga kõige kuulsam esineja on James Blunt. Pileti hind on ikkagi suht krõbe, vipis mingi 150euri, aga ma pean sinna minema, kuna seal valgele turvaline. Eelmine aasta oli seal peol olnud Brad Pitt ja A. Jolie ning Prantsusmaa president Sarkozy. Igatahes ootan ja loodan, et läheme.  Siin ei saa ennem kindel olla, kui kohal ollakse.

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete