Total Pageviews

Wednesday, February 15, 2012

Pole ammu midagi kribanud, nüüd oleks aeg ehk. Alusatan sellest, mida veel koolivaheajal tegin. No ega siin pisikeses( Tartu suurune) linnas midagi väga teha pole. Käisin mõnel peol ja lesisin rannas ja nautisin ilma. 
Üks pidu oli selline klubimuusika pidu. Suht mõttetu oli, kuna rahvast oli äkki 30 ringis, aga kui peolt välja läksime, siis avastasime, et väljas on palju suurem möll, inimesi võis paarisaja ringis olla, mussi lasti autodest ja nii siis pidustseti.
Teine pidu oli siukese rahuliku, romantilise muusikaga. Kus tantsisid mehed ja naised omavahel, proovisin ka, aga level amatöörist kuhugi kaugemale küll ei jõudnud.
Ülejäänud päevad möödusid nagu ikka: poole päevani sliip, siis nett, trenn ja õhtul õues chillides.

Ja see esmaspäev algas kool uuesti. Kuna ma detsembris eksameid ei teinud, siis jäin teist gümnaasiumi klassi nn kordama. Jälle uued 30 inimest ja 30 uut nime, raske on kõike meelde jätta. Esimenel päeval eesti koolis on ainult klassijuhataja tund, siis siin alustatakse ikka korralikult, 5h esimesel päeval. Ja, mis minu meelest on esimesel koolipäeval erinev on see, et inimesed on mega rõõmsad. Meil Eestis on nagu matustel, aga no siin kool nii lebo ka, mis häda kui max. tundide arv on 6 ja koduseid ülesandeid pole. See ka erinev, et tomiub suur rahvaste ränne, ehk suht paljud õpilased vahetavad koole, eelmisest klassist läks ära 8 inimest ja paralleelist 5 inimest. Kolm uut õpetajat tuli ka. Uus bioloogia õpetaja palus kõigil end tutvustada, küsis nime ja vanust ning mida tulevikus õppida tahame. Igaljuhul olen uue klassiga rahul ja loodan, et tuleb mõnusad viis kuud nendega.
Homme, ehk neljap. läheme vennaga Salvadori tripile, kokku 8päeva. Sellest juba hiljem.

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete