Total Pageviews

Saturday, February 25, 2012

Oujee, viimaks tagasi kodus (Brasiilia kodus muidugi). Jõudsin täna hommikul oma reisilt tagasi.
Läksime siis 16.02 hommikul vennaga Feira de Santanasse, kus elab meie õde. Sõit kestis 8h, aga see läks ülikiiresti mööda, sest bussid on siin mugavad ja seal magamine pole mingi probleem. Õhtul käisime õe perega mingis ostukeskuses. See oli umbes nagu Lõunakeskus vms, päris euroopalik tunne tuli sisse. Käisime mäkis söömas, 6d kinos ja mingis riidepoes.
Järgmisel päeval sõitsime õe perega edasi osariigi pealinna Salvadori, kus elab 2,7 miljonit inimest. Seal tähistasime karnevali. See on aeg, mida brasiillased ootavad kõige rohkem aastas.
Karnevalil oli mustmiljon inimest tänavatel, ma pole ennem nii palju inimesi korraga küll näinud. Võite kujutada, 23 000 politseid oli töös. Kohal olid kõik meie osariigi paremad bändid/muusikud, kes mängisid spetsiaalsetel autodel vms, ja siis rahvas liikus nendega kaasa. Üks päev käisin vaatamas linna arhitektuuri, tegin ka pilte, aga kahjuks neid teile näidata ei saa, kuna keegi tark mõtles, et tal mu kaamerat rohkem vaja. See oligi reisi kõige rõvedam tunne. Viimasel karnevali päeval mõtlesime vennaga, et võtame kaamera kaasa. kuna midagi väga hullu ennem ei olnud. Ja no ilma tast jäin.
Ja kaklusi oli ka päris palju, esimesl päeval nägin mingi 20 kindlalt. Järgmistel päevadel väga enam ringi ei liikunud, valisime koha ja olime seal.
22. sõitsime tagasi õe juurde, kus olime ns 2 päeva. Tagasi koju hakkasime sõitma 24.02 südaöösel. Ja õnnelikult tagasi :)
Nüüd hakkan vaikselt sünnat orgunnima, 18 on tulemas.
Proovin kuskilt odava kaamera sebida, siis saan pisut pilte ka üles panna.

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed
    erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete